Nieuw boek over deelmobiliteit: Shared Mobility Rocks

Kost het je moeite om wegwijs te worden in de complexe wereld die deelmobiliteit heet? Dan heb je geluk, want dit jaar publiceren we een boek over dit onderwerp! Dit boek geeft inzicht in het deelmobiliteit universum.

In meer dan 250 pagina’s behandelen we alle basisprincipes van deelmobiliteit. Van de verschillende vormen en definities tot en met de effecten en het potentieel van autodelen, fietsdelen, Mobility as a Service, mobiliteitshubs en meer. Praktijkvoorbeelden van projecten in stad en het landelijke gebied brengen je op nieuwe ideeën, laten je zien wat de kritische succesfactoren zijn en welke lessen er geleerd kunnen worden uit de praktijk.

Voor gebruikers, aanbieders, beleidsmakers en studenten biedt dit boek een stevig raamwerk om aan de slag te gaan met deelmobiliteit. Reis met ons mee, want Shared Mobility Rocks!

Onder leiding van Friso Metz (Advier) en Rebecca Karbaumer (Freie Hansestadt Bremen) hebben de experts van het baanbrekende SHARE-North consortium hun enorme expertise over het onderwerp gebundeld. Het boek komt dit voorjaar uit in het Engels. Daarna volgen een Nederlandse, Duitse, Noorse en Zweedse versie.

De merknaam Shared Mobility Rocks is ontwikkeld door de Vlaamse VZW’s Autodelen.net en Taxistop voor hun onconventionele symposium over deelmobiliteit.

Bestel nu!
Het boek komt naar verwachting uit in mei 2021. Je kunt het nu al bestellen. Bekijk hieronder de Sneak Preview.

https://share-north.eu/wp-content/uploads/2021/03/Shared-Mobility-Guide-Sneak-Preview.pdf

Voorbestellen boek

Kosten: ca €50,00 exclusief verzendkosten

Attendering voor de gratis PDF