Blog

Hieronder vindt u een overzicht van onze blogartikelen, persberichten, podcast en andere media. Wij spreken regelmatig op congressen over de hele wereld.

MobiPunten Bremen besparen stad €100 miljoen

De MobiPunten in Bremen leiden tot een besparing van €100 miljoen euro. Uit onderzoek dat de Noordduitse stad heeft laten doen, blijkt dat er 5.000 minder auto’s in de straten van Bremen staan.

Lees meer

Innovatieve SeaBubbles nu beschikbaar in Nederland en België

In veel steden wordt het aanwezige water nog minimaal benut voor personenvervoer, terwijl de wegen overvol zijn. De Franse innovatie SeaBubbles wil hier verandering in aanbrengen. SeaBubbles is 100% elektrisch aangedreven personenvervoer op water.

Lees meer

SMART Groen – App geeft fietsers sneller groen in Enschede

De gemeente Enschede geeft fietsers sneller groen bij verkeerslichten. Enschede is de eerste stad waar dit gebeurt met een slimme app. Na een succesvolle test is dit systeem nu beschikbaar voor iedereen.

Lees meer

Enschede zet volop in op verkiezing Fietsstad 2020

Enschede zet volop in om in 2020 dé fietsstad van Nederland te zijn. Sinds juni 2016 is Advier in opdracht van de gemeente Enschede betrokken bij deze campagne. De rol daarin van Advier ligt op het gebied van marketing, bewustwording en gedragsverandering.

Lees meer