Duurzame mobiliteit Veluwe

De Veluwe op een duurzame manier bereikbaar houden voor toeristen

Om de Veluwe duurzaam bereikbaar te houden voor toeristen heeft Advier een plan ontwikkeld om in te spelen op de verantwoordelijkheid van de ondernemers. Het project is gericht op een robuust en duurzaam mobiliteitssysteem voor een betere leefomgeving.

Het creëren van bewustwording onder recreatieondernemers en gemeenten

De ambitie van het programma Veluwe-op-1 is om de Veluwe te ontwikkelen met ‘duurzame mobiliteit’ als een flexibele en toekomstgerichte mobiliteitsoplossing voor haar toeristen en inwoners. Veel ondernemers zijn zich nog niet bewust van hun eigen verantwoordelijkheid en zakelijk belang van de (duurzame) reis van hun gast. De boodschap aan de toeristen hierbij is dat toeristen op een duurzame wijze zowel naar als op de Veluwe kunnen reizen.

Wat is de rol van Advier?

Advier zal op basis van expertise in de gebieden van ‘Gastvrij bereikbaar’ en het implementeren van deelmobiliteit advies uitbrengen hoe de ambitie van het programma Veluwe-op-1 kan worden ingevuld. Advier voert het programma-management en werkt de in dit voorstel aangegeven input uit met ondernemers en Veluwe-op-1.

Om de ambitie van Veluwe-op-1 te vervullen adviseert Advier om zwaar in te zetten op de bewustwording van de Veluwse ondernemers. Hiermee kan op een robuuste en duurzame wijze de meeste winst voor de hele Veluwe geboekt worden. Door de ondernemers verschillende tools aan te reiken die zij zelf kunnen toepassen en implementeren wordt bovendien verwacht dat het noodzakelijk maatwerk in de snel en voortdurende veranderende wereld van mobiliteit bij de Veluwse gast zullen landen.

Nothing found.

Contact over dit project

Jordi Spruit
jordi@advier.nl
015-214 05 71

Diensten

Gebiedsmarketing
Duurzame mobiliteit