Portal beheer leasefietsen

Een slim platform voor het beheer van leasefietsen

Voor sQoot & Bike heeft Advier een online portal ontwikkeld voor het beheer van hun vloot aan leasefietsen en klanten. Met dit software pakket heeft sQoot & Bike volledig inzicht in hun voorraad aan fietsen. Daarnaast kunnen werkgevers, werknemers en fietsendealers ook inloggen in deze portal, en al hun zaken regelen rondom het fietsenplan.

Over de portal

In de portal staan alle objecten die sQoot & Bike in beheer heeft. Dit zijn zowel fietsen die via het Fietsenplan bij een werknemer horen, als ook poolfietsen die bij werkgevers staan en geen vaste gebruiker hebben. Per object kunnen talloze zaken worden bijgehouden, zoals het onderhoud, verzekering, pechhulp, schademeldingen etc. Je ziet ook direct aan welke werkgever het object is gekoppeld en eventueel aan welke werknemer.

Iedere werkgever heeft een duidelijk overzicht van alle deelnemers van zijn organisatie die meedoen met het fietsenplan. Per werknemer kan de werkgever de voorwaarden instellen die gelden voor deelname aan het fietsenplan, waaronder de waarde van de fiets. Ook ziet een werkgever in zijn account een overzicht van alle facturen.

Als een werknemer naar een fietsendealer gaat, ziet deze fietsendealer door het het invullen van een uniek ID wat de maximale waarde is die de fiets voor deze werknemer mag hebben. Hij kan direct de factuur uploaden in het dossier van deze werknemer.

In de portal gaat zoveel mogelijk geautomatiseerd. Er hoeven bijvoorbeeld geen handmatige e-mails verstuurd te worden, dit gebeurt allemaal automatisch.

White label

Het platform is ook white label door andere leasemaatschappijen te gebruiken. Het logo en de kleuren worden dan aangepast naar uw huisstijl, en ook alle e-mails die worden verzonden vanuit de portal, worden dan verstuurd vanuit een mailadres van uw organisatie.

Contact over dit project

Niels de Vries
niels@advier.nl
06-158 662 18

Diensten

Web development