SeaBubbles

Ondernemen in een nieuwe manier van personenvervoer

Een nieuwe manier van personenvervoer over water. Met de snelheid van een auto over het water voor de prijs van een normale taxi. Schoon, comfortable en duurzaam. Nederland is hét land waar de internationale ambitie van SeaBubbles waarheid kan worden. Nederland heeft immers alles wat er nodig is om de internationale proeftuin te zijn voor SeaBubbles. Vervoer over het water zit immers in ons DNA. Advier vertegenwoordigt SeaBubbles bij het opzetten van een Living Lab.

Wat is SeaBubbles?

SeaBubbles is door waterstof aangedreven personenvervoer op water. De Bubbles zien er futuristisch uit en zijn voorzien van een draagvleugel, ook wel hydrofoil genoemd. Hierdoor komt de romp van de Bubble bij een snelheid vanaf 12 km/u uit het water en zweeft hij enkele tientallen centimeters boven het water. De weerstand is tot wel 50% lager dan bij een gewone boot. De Bubbles varen volledig op waterstof. Hiermee creëert de Bubble geen uitstoot, geen geluid en geen golven.

De eerste bootjes hebben een capaciteit van 7 personen. Nu nog met bestuurder, maar de Bubbles varen straks autonoom, zonder bestuurder. Dit innovatieve concept is vanaf nu beschikbaar in Nederland en België.

Wat is de rol van Advier?

Advier is agent geworden van SeaBubbles in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Dubai voor de verkoop van de Bubbles en Docks, en voor de doorontwikkeling van het concept SeaBubbles.

Contact over dit project

Minze Walvius
minze@advier.nl
015-214 05 71

Website:
www.seabubbles.nl

Diensten

Ondernemen
Innovatie
Personenvervoer
Marketing