Onze events

Advier organiseert diverse minisymposia en masterclasses op het gebied van innovatieve mobiliteit. Tijdens deze bijeenkomsten delen wij onze jarenlange kennis over ons vakgebied. Of het nu gaat over mobiliteit en gedrag of over autodelen, bij onze evenementen leer je er alles over.

In verband met het Corona-virus zijn onze eerstvolgende trainingen geannuleerd. Hier zal een nieuwe datum voor gezocht worden. 

Kunst en cultuur als basis voor de smart society
Welke rol heeft de eindgebruiker in een (her-) ontwikkeling van een gebied? Bij Advier zijn we van mening dat het cruciaal is deze groep in een vroegtijdig stadium te betrekken.
13 oktober 2022
De hub als verbinder tussen mens en mobiliteit
Een hub is veel meer dan een verzameling straatmeubilair en een verzameling gedeelde vervoermiddelen. Tijdens het symposium gaan we o.a. in op de relatie tussen het delen van een wasmachine en een auto.
8 september 2022
"Use it, don’t own it"
In deze masterclass helpt Advier je op weg in de boeiende maar ook complexe wereld van autodelen. Je leert hoe autodelen werkt, welke onderscheidende vormen er zijn en wat de effecten zijn.
Nieuwe datum volgt
“The more we share, the more we know”
Binnen het EU-project SHARE-North wordt in Living Labs voortdurend kennis en ervaring opgedaan met het realiseren van mobipunten. Advier is de Nederlandse partner in dit project.
Nieuwe datum volgt
"Wil de huizenkoper een parkeerplaats of twee extra slaapkamers?"
Tijdens het mini-symposium helpen wij je om los te komen van bestaande ontwerpmethoden. Je leert ‘om te denken’ in vastgoedontwikkelingen en mobiliteitsopgaves en krijgt inspiratie en nieuwe denkrichtingen aangereikt. Er is veel ruimte voor discussie en interactie.
Nieuwe datum volgt
“Ik wil wel mijn gedrag veranderen, maar ik wil niet worden veranderd”
Bij Advier vinden we dat gedrag beïnvloeding een vak is. En een vak kun je leren. En als je dit vak goed toepast, dan kun je prachtige resultaten bereiken. Kortom: gedrag beïnvloeden is leuk en uitdagend.
Nieuwe datum volgt