Nieuw boek over deelmobiliteit: gids voor het universum van de deelmobiliteit

Kost het je moeite om wegwijs te worden in de complexe wereld die deelmobiliteit heet? Dan heb je geluk, want nu is er een boek over dit onderwerp! Het boek wijst je de weg in het universum van de deelmobiliteit.

In ruim 200 pagina’s behandelen we alle basisprincipes van deelmobiliteit. Van de verschillende vormen en definities tot en met de effecten en het potentieel van autodelen, fietsdelen, Mobility as a Service, mobiliteitshubs en meer. Praktijkvoorbeelden van projecten in stad en het landelijke gebied brengen je op nieuwe ideeën, laten je zien wat de kritische succesfactoren zijn en welke lessen er geleerd kunnen worden uit de praktijk.

De gids biedt planners, beleidsmakers en geïnteresseerden in mobiliteit een robuust vertrekpunt. Ga met ons mee op reis en ontdek waarom deelmobiliteit rockt!

Het boek is geschreven door Friso Metz, senior adviseur deelmobiliteit bij Advier, en Rebecca Karbaumer, coördinator duurzame mobiliteit bij de Vrije Hanzestad Bremen. Samen met het waanzinnige team van SHARE-North hebben zij de enorme kennis en ervaring binnen het project gebundeld.

Het boek is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Zweeds.

Direct bestellen