Creatieve ruimte huren

De Bovenkamer is de zolderverdieping van de kantoorvilla aan de Kanaalweg 4 in Delft. Dit historische pand uit 1894 heeft vroeger o.a. de afdeling Geodesie van de TU Delft gehuisvest. De Bovenkamer is een inspirerende ruimte die geschikt is voor het houden van een vergadering, workshop of brainstormsessie. De ruimte is flexibel in te richten naar eigen keuze. Of je nu een ruimte nodig hebt voor een grote groep of voor een aantal kleinere groepen, hier kan het. In de ruimte is ook een grote keuken aanwezig, waar je op verzoek zelf gebruik van kunt maken, of een cateraar kunt uitnodigen.

Faciliteiten

 • Groot projectiescherm met beamer (HDMI aansluiting)
 • Audio Installatie (mogelijk met bluetooth/NFC of beamer)
 • 2-delige tribune
 • Verschillende tafels om het werken in groepen flexibel in te richten
 • Professionele keuken (afsluitbaar door middel van rolgordijnen) met oven, koelkast, fornuis, waterkoker, koffieapparaat, wasbak, servies en vaatwasser
 • Whiteboard/flipover
 • Verrijdbare tafels
 • Afgesloten break-out room
 • Veel krukken
 • Wifi

Capaciteit

 • ± 15 in tafelopstelling, voor een workshop te verdelen over vijf groepen
 • ± 30 voor een presentatie opstelling (met tribune en tafels)

Catering

De catering is op deze locatie optioneel. Koffie en thee zijn uiteraard aanwezig. Mocht je een lunch optie overwegen neem dan gerust contact met ons op via het aanmeldformulier of info@advier.nl

Optioneel regelen wij een kok of cateraar die (samen met u) de lunch en/of borrel verzorgt. Indien gewenst worden na afloop van de bijeenkomst een borrel (fris, sap, wijn en bier) en hapjes voor u klaar gezet.

Locatie

De Bovenkamer ligt aan de Kanaalweg 4 in Delft. Hier bevindt zich het voormalig TU-gebouw voor Geodesie, Landmeten en Waterpassen, gebouwd in 1892 – 1895. Het gebouw is ontworpen door rijksbouwmeester Jacobus van Lokhorst en is een mengeling van neogotiek en neorenaissance stijlen.

Het gebouw ligt op 15 minuten lopen van Station Delft, of 5 minuten fietsen met een OV-fiets. De ligging aan het water en naast de Botanische Tuin biedt een mooie gelegenheid voor een ontspannen wandeling gedurende de dag.

Let op, de Bovenkamer ligt op de tweede verdieping van ons pand en is alleen per trap bereikbaar. Er is geen lift aanwezig.

Kosten

Huur per dagdeel of een deel daarvan:
Dagdeel: 09:00 – 13:00 uur of 13:00 – 17:00 uur – v.a. € 285,00
Hele dag: 09:00 – 17:00 uur – v.a. € 385,00

Lunch:
Afhankelijk van de wensen kunnen we diverse broodjes of salades klaarzetten. Dit kost ongeveer 10,- per persoon. Het gebruik van de aanwezige keuken is in overleg.

Brainstorm pakket:
6 blokjes Post-it in diverse kleuren, een pak A4 papier, gebruik van pennen, markers, stiften, plakband, lijm, schaar, nietmachine en perforator. We zetten het voor je klaar voor € 30,00. Je mag uiteraard ook zelf materialen meenemen.

Facilitator of mediator:
Wil je het optimale uit jouw brainstorm, groepssessie of vergadering halen? Dan kunnen wij op jouw verzoek een facilitator of mediator verzorgen, passend bij de groep, het onderwerp en het doel van de sessie. Prijs op aanvraag.

Prijzen worden exclusief BTW gemeld.

Direct boeken

Boeken

Vul onderstaand formulier in om een reserveringsaanvraag te doen.