Sprekers & Trainingen

Advier wordt regelmatig gevraagd om groepen te trainen op specifieke onderwerpen of om professionals te inspireren bij bijvoorbeeld congressen, seminars en bij projecten. En dat doen we met veel plezier. Onder andere onze collega’s Minze Walvius en Friso Metz nemen u graag mee op verdieping en verkenning. Zowel in uw eigen organisatie als ook, geheel verzorgd, op onze inspiratiezolder op ons hoofdkantoor in Delft of in een van de torenkamers in onze vestiging in Zwolle. Een overzicht van de mogelijkheden.

Wake-up sessie

Advier brengt organisaties in beweging, en beweging in organisaties. Dat doen we onder andere met onze zogenaamde ‘wake-up sessies’. Oprichter en smart society strateeg Minze Walvius en zijn team nemen u in een dagdeel mee in een inspirerende blik naar voren: wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen mobiliteit, ruimte, duurzaamheid en vooral ook daarbuiten? En wat zijn de opgaves die u en uw organisatie te wachten staan? Integraal, en ook diepgaand. Met veel energie, voorbeelden en analyses. Inspirerend, soms confronterend, en in ieder geval uitermate motiverend. Actief, met veel interactie. En vooral ook met veel aandacht voor uw eigen uitdagingen, vragen en inbreng. Onmisbaar als u, uw team en uw organisatie werkt aan strategische, toekomstbepalende opgaves en keuzes, aan een strategische koers, nieuw beleid of toekomstbeslissingen op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, duurzaamheid, ruimte, new business, etc.

Onder andere goed voor boardrooms, beleidsmakers en -beslissers in overheid en bedrijfsleven.

Interesse? Doe een aanvraag via info@advier.nl.

Masterclasses

Bij Advier bieden we een aantal themagerichte incompany masterclasses aan. In maximaal een dagdeel zoomen we in op een specifiek onderwerp of domein. Zeer inspirerend en informatief, als aanvulling op bestaande kennis en kunde. Onze masterclasses:

Onder andere goed voor beleidsmakers en -medewerkers die weer eens bijgepraat willen worden over de ontwikkelingen en uitdagingen op een onderwerp waar ze regelmatig mee te maken hebben.

Interesse? Doe een aanvraag via info@advier.nl.

Trainingen

Advier biedt op aanvraag korte of meerdaagse incompany trainingen aan. In een aantal dagen/dagdelen wordt u mee de diepte ingenomen en daarna bent u (weer) helemaal bij met betrekking tot een specifiek onderwerp. Na afronding van een training ontvangt u een certificaat van deelname. Onze trainingen:

  • Training Deelmobiliteit
  • Training Mobipunten
  • Training Mobiliteitsmanagement

Onder andere goed voor beleidsmakers en -medewerkers die relatief nieuw zijn in een bepaald domein of juist weer eens meer willen weten van een onderwerp waar ze regelmatig mee te maken hebben.

Interesse? Doe een aanvraag via info@advier.nl.

Uitreiking certificaten Training Deelmobiliteit