Masterclass Mobiliteit en Gedrag

“Ik wil wel mijn gedrag veranderen, maar ik wil niet worden veranderd”

Omschrijving training

In discussies over het oplossen van mobiliteitsknelpunten hoor je vaak de verzuchting dat gedragsbeïnvloeding ingewikkeld is. Als we dat gedrag maar konden veranderen, dan hoefden we minder parkeerplaatsen te bouwen/ groen op te offeren voor verkeersruimte, etc.

Maar is het echt zo ingewikkeld dan?

Bij Advier vinden we dat gedrag beïnvloeding een vak is. En een vak kun je leren. En als je dit vak goed toepast, dan kun je prachtige resultaten bereiken. Kortom: gedrag beïnvloeden is leuk en uitdagend.

Wegwijs in de complexe wereld van gedragsbeïnvloeding
In deze korte masterclass helpt Advier je op weg in de boeiende maar ook complexe wereld van mobiliteit en gedrag. Aan de orde komen de grondbeginselen van het beïnvloeden van menselijk gedrag, enkele belangrijke theorieën en aanpakken. En natuurlijk een aantal interessante ervaringen uit de dagelijkse praktijk.

Resultaat
In de masterclass krijg je een eerste inzicht in de boeiende wereld van gedragsbeïnvloeding. Dat helpt om te herkennen waar in je werk gedragsprincipes om de hoek komen kijken. Je krijgt tevens handvatten om je verder te verdiepen in het onderwerp.

Over Advier
Advier organiseert de Masterclass mobiliteit & gedrag. Advier heeft meer dan 10 jaar ervaring met vraagstukken op het gebied van gedragsbeïnvloeding. Trainer Friso Metz heeft aan de wieg gestaan van het kennisprogramma Mobiliteit & Gedrag van CROW, is oprichter en auteur van het Weblog reisgedrag en geeft regelmatig trainingen over dit onderwerp. Daarnaast is hij gedragsstrateeg in sleutelprojecten zoals de campagne Enschede Fietsstad 2020.

Meer informatie en inschrijven

Vragen? Blijf er niet mee zitten! events@advier.nl of bel met 015-214 05 71

Ook!

Deze training is ook in company beschikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advier organiseert regelmatig masterclasses en minisymposia. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Deel deze training

Aanmelden training

Aanmelden pas weer mogelijk bij nieuwe datum.