Masterclass Mobipunten

“The more we share, the more we know”

Omschrijving training

De term mobipunt valt steeds vaker, maar wat zijn die mobipunten nou precies? Een mobipunt bestaat uit een combinatie van één of meerdere functies voor gedeelde mobiliteit, bijvoorbeeld het aanbod van autodelen, fietsvoorzieningen en een stopplaats voor collectief vervoer (openbaar vervoer, vanpool, deeltaxi of een pendelbus). Afhankelijk van de locatie en de wensen uit de buurt kunnen bijkomende functies aangeboden worden: fietsdelen, elektrische laadpalen, lockers, wifi, een postbus, enz.

Binnen het EU-project SHARE-North wordt in Living Labs voortdurend kennis en ervaring opgedaan met het realiseren van mobipunten. Advier is de Nederlandse partner in dit project.

Eerste kennismaking

Tijdens het mini-symposium kom je meer te weten over het concept mobipunt. We geven o.a. inzicht in de strategie, fysieke inrichting, organisatie en marketing. Er worden cases gedeeld uit zowel het binnen- als het buitenland. Je krijgt tevens handvatten om je verder te verdiepen in het onderwerp.

Over Advier

Advier organiseert het mini-symposium mobipunten. Advier heeft meer vele jaren ervaring met vraagstukken op het gebied van mobiliteitsmanagement en deelmobiliteit. De sprekers Friso Metz, Maurice van der Meché en Minze Walvius zijn betrokken bij het opzetten van de allereerste mobipunten in Nederland. Samen met hun partners uit de Europese projecten zijn ze dagelijks bezig om het concept mobipunt verder te brengen en te implementeren.

Meer informatie en inschrijven

Vragen? Blijf er niet mee zitten! events@advier.nl of bel met 015-214 05 71

Ook!

Deze training is ook in company beschikbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Advier organiseert regelmatig masterclasses en mini-symposia. Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Aanmelden training

Aanmelden kan zodra nieuwe datum bekend is.