Dwarsdenker van het Jaar

Wie jarig is trakteert! Met haar 25e verjaardag heeft Advier de Dwarsdenker van het Jaar award in het leven geroepen. Een ode aan de individuen die zich niet laten tegenhouden door kaders en normen, die met innovatieve, out of the box ideeën de wereld positief veranderen. 11 december was het zo ver, op een dwarse locatie in Delft werd Bénédicte Ficq door de jury uitgeroepen als Dwarsdenker van het Jaar 2023. Jessica den Outer en Amina Hussen werden als runners-up geëerd.

De Dwarsdenker van het Jaar award is een jaarlijks terugkerende prijs die wordt uitgereikt door de stichting Dwarsdenken (i.o.). Deze is bedoeld om buitengewone individuen te eren, en een podium te bieden voor hun dwarse initiatieven.  

We leven in een wereld met veel complexe uitdagingen die vragen om onconventionele oplossingen. Als Advier streven we ernaar om samen met onze opdrachtgevers deze onconventionele oplossingen te identificeren, uit te proberen en waar te maken. Hierbij halen we inspiratie uit gelijkgestemden vanuit allerlei invalshoeken. Uit deze bewondering is de award voor Dwarsdenkers geboren. 

“Het is mooi te zien hoeveel enthousiasme de term ‘dwarsdenken’ oproept. Dit tekent de behoefte voor meer dwarse geesten in de samenleving.”

Contact

Meer info over dit project? Eva vertelt je er graag meer over.